Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

λεπτομέρειες



Επιδείνωση του καιρού από αύριο - Αναλυτικά η κατάσταση για όλη την Ελλάδα

Άστατος ο καιρός αύριο Παρασκευή (5.4.2019) με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

 



Σύμβουλος του Ερντογάν: «O Κασόγκι στραγγαλίστηκε και το διαμελισμένο πτώμα του βυθίστηκε σε δεξαμενή οξέος»

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Ο Κασόγκι φέρεται να στραγγαλίστηκε και το διαμελισμένο πτώμα του να βυθίστηκε σε δεξαμενή οξέος. Η σορός του άτυχου δημοσιογράφου έτσι διαλύθηκε αρκετά, ώστε να μπορεί να πεταχτεί σε κάποιο απόμακρο σημείο έξω από την Κωνσταντινούπολη».



Νέες ταυτότητες: Πότε τις αλλάζουμε - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες που δεν ξέρατε

Οι τεχνικές προδιαγραφές του εγγράφου έχουν καθοριστεί και, είναι ζήτημα ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως.



Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη - Τα ανατριχιαστικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί

Καμία σχέση με το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό και πεταμένο στα σκουπίδια σε κάδο της Πετρούπολης δεν έχει ο άνδρας που εμφανίζεται σε video από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και εξήγησε τι έχει συμβεί.



Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Τι το προκάλεσε

Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και μια 18χρονη φοιτήτρια χαροπαλεύει όταν ένα αυτοκίνητο διεμβόλησε δύο μηχανές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.