Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

λεφτα



Τσακαλώτος: Δώστε επίδομα για το ρεμπέτικο, να τραγουδούν τις πίκρες τους οι Έλληνες

Σκληρή κριτική άσκησε στη κυβέρνηση ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατηγορώντας την ότι κατέθεσε ένα νεοφιλελεύθερο προϋπολογισμό που δεν δίνει λύσεις ούτε για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις ούτε για την στήριξη των μικρών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.



Παππάς: Όταν τα λεφτά περισσεύουν, δίνουμε εκεί που υπάρχει ανάγκη

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει ότι όταν τα λεφτά περισσεύουν -και περισσεύουν γιατί μετά από πολλά χρόνια η οικονομία είναι τακτοποιημένη- κοιτάει να δώσει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη», ήταν το μήνυμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, εξαίροντας την παροχολογία της κυβέρνησης με αφορμή και τη 13η σύνταξη, η οποία πιστώνεται σήμερα το απόγευμα στους συνταξιούχους.



Κύπρος: Χάθηκαν 60.000 ευρώ από την κατσαρόλα

Συνταξιούχος στη Λευκωσία έκρυβε τις οικονομίες του μέσα σε μια τσάντα την οποία τοποθετούσε μέσα σε κατσαρόλα και την έκρυβε κάτω από το κρεβάτι του, αφού τη σκέπαζε με μια κουβέρτα.

Τον Οκτώβριο του 2018 διαπίστωσε ότι τα 60.000 ευρώ που είχε φυλάξει είχαν εξαφανιστεί.



Σύρος: Την εξαπάτησαν και την έπεισαν να καταθέσει 15.000 ευρώ!

Σε απόγνωση βρίσκεται μία ιδιοκτήτρια επιχείρησης τουριστικών καταλυμάτων στην Σύρο, μετά από απάτη που της έστησε άγνωστος, ο οποίος της τηλεφώνησε και την διαβεβαίωσε ότι θα της εξασφάλιζε επιδότηση.



ΔΝΤ: «Δεν πρόκειται να υπάρξει «υπερπλεόνασμα» μέχρι το 2023»

Λεφτά για επιδόματα μόνο από κόψιμο των συντάξεων.Ο προϋπολογισμός του Οκτωβρίου θα μειώσει τις προβλέψεις για τα υπερπλεονάσματα .Ανεπαρκής για τις αγορές η συμφωνία του Eurogroup για το χρέος.



200.000 € στους πυρόπληκτους από τη συναυλία του Ρέμου στο Nammos - Ολα όσα έγιναν(βίντεο)

Το «ματωμένο φεγγάρι», η τεράστια σκηνή που στήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα στην θάλασσα αλλά και τα εντυπωσιακά σκάφη, γιοτ και ιστιοπλοϊκά που είχαν αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ψαρρούς συνέθεσαν το σκηνικό της φετινής εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.