Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Le Monde



Le Monde: Ο Πούτιν κυριάρχησε στη συνάντηση με τον Τραμπ

Με τον τίτλο «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κυριαρχεί στη συνάντηση του Ελσίνκι απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ» σχολιάζει η εφημερίδα Le Monde τη σημερινή συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο ηγετών.



Le Monde: Η Ελλάδα επέζησε χάρη στο κουράγιο των Ελλήνων και του Τσίπρα

«Χάρη στο κουράγιο των Ελλήνων και του Τσίπρα, η Ελλάδα επέζησε», τιτλοφορείται το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Le Monde», το οποίο είναι αφιερωμένο στη χώρα μας, με αφορμή την απόφαση του Eurogroup.



Le Monde: Το μποϊκοτάζ των Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης έφερε αποτελέσματα

Ο τουρισμός της Αδριανούπολης έχει μαραζώσει μετά το επεισόδιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο τουρκικό έδαφος με την κατηγορία της κατασκοπείας, συμβάν που ανέβασε την ένταση μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας, γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.



Le Monde: "Ο τουρισμός της Αδριανούπολης έχει μαραζώσει μετά το επεισόδιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων"

τουρισμός της Αδριανούπολης έχει μαραζώσει μετά το επεισόδιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο τουρκικό έδαφος με την κατηγορία της κατασκοπείας, συμβάν που ανέβασε την ένταση μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας», γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.



Le Monde: Ερντογάν, η τρέλα του μεγαλείου

Μία ημέρα πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία, η γαλλική Le Monde, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Ερντογάν, η τρέλα του μεγαλείου», αναφέρεται στην προσπάθεια του Τούρκου προέδρου να συγκεντρώσει πάνω του όλες τις εξουσίες.



Αιχμηρό σχόλιο της Le Monde για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Μέσω του απεσταλμένου της στην Κωνσταντινούπολη, η γαλλική Le Monde σχολιάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία.