Υπέροχα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα
Μια φανταστική συνταγή για ένα σπέσιαλ γεύμα.
Νόστιμα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα. Κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Δοκιμάστε τα και θα τους καταπλήξετε όλους!
Μια φανταστική συνταγή για ένα σπέσιαλ γεύμα.
Νόστιμα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα. Κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Δοκιμάστε τα και θα τους καταπλήξετε όλους!
Μια συνταγή που θα γλυφετε τα δάχτυλα σας
Τι θα χρειαστούμε;
500 γρ. λαζάνια (παραλληλόγραμμα φύλλα), 800 γρ. σάλτσα ντομάτας (κατά προτίμηση σπιτική γιατί είναι πιο γευστική), 800 γρ. διάφορα τυριά τριμμένα, 500 γρ κρέμα γάλακτος και 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα, 200 γρ. γάλα εβαπορέ αδιάλυτο, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Υλικά Συνταγής
4 κ.σ ελαιόλαδο
1.250 γραμ. κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι 70% και χοιρινό 30% μία φορά περασμένο στη μηχανή του κιμά)
1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη
2 ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες ή σπασμένες
1 κουτάλια γεμάτη πελτέ ντομάτας
Μια συνταγή που θα λατρέψετε
Υλικά
500 γραμμάρια λαζάνια άβραστα
Συστατικά: