Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

λαντζα



Άρχισε η ανέλκυση της λάντζας που είχε βυθιστεί στην Αίγινα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση ανέλκυσης του σκάφους που είχε βυθιστεί στην Αίγινα και είχε εμπλακεί στη ναυτική τραγωδία με τους έξι νεκρούς το περασμένο καλοκαίρι.



Στο βυθό παραμένει η λάντζα από την τραγωδία στην Αίγινα (Φωτό)

Στον βυθό του θαλάσσιου περάσματος μεταξύ Πέρδικας Αίγινας και νήσου Μονής παραμένει το μικρό τουριστικό σκάφος «Αντωνία», που εμβολίστηκε από το ταχύπλοο «Ντουέντε» τον περασμένο Αύγουστο, με αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανθρώπων.



Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Πνίγηκε ζωντανός ο κυβερνήτης της λάντζας στην Αίγινα

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους, το οποίο εμβολίστηκε χθες το μεσημέρι στην Αίγινα, από ταχύπλοο με τέσσερις επιβάτες.



Συγκλονίζει ο γιος του καπετάνιου της λάντζας: Πήγαινε για μεροκάματο και ο άλλος τους πήρε όλους μαζί, έκλεισε πόσα σπίτια

Συγκλονισμένοι από το χαμό του δικού τους ανθρώπου, ο γιος και ο αδελφός του καπετάνιου της λάτζας με τους τουρίστες που έχασε χθες τη ζωή του στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας, μιλούν για το δυστύχημα. 

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, πολλά χρόνια ναυτικός. Για ένα μεροκάματο πήγαινε ο άνθρωπος και πέρασε ο άλλος και τους πήρε όλους μαζί.



Βυθισμένη στο πένθος η Αίγινα: Στα δικαστήρια σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου

Την πόρτα του Λιμεναρχείου Αίγινας προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια του Πειραιά πέρασε λίγο μετά τις 8 το πρωί ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.