Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

lamda



Der Standard: Η πολλά υποσχόμενη επένδυση στο Ελληνικό

Τις αναπτυξιακές δυνατότητες που ανοίγει για την ελληνική οικονομία το μεγάλο επενδυτικό έργο στην έκταση του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό τονίζει σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα η αυστριακή εφημερίδα Der Standard. Όπως εκτιμά στην ηλεκτρονική της έκδοση, η επένδυση «θα μπορούσε να βοηθήσει το σύνολο της οικονομία να ορθοποδήσει».



Lamda για Ελληνικό: Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το έργο… χθες

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το έργο... χθες. Το Ελληνικό δεν είναι απλώς ένα έργο 7 δισ. ευρώ, είναι ένα εμβληματικό έργο, ένα όραμα. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να επιλύσει τα προβλήματα».



Lamda για Ελληνικό: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε... αύριο»

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ακόμη και... αύριο, αν το Δημόσιο κάνει αυτά που πρέπει και ολοκληρώσει τις διαδικασίες που του αναλογούν».



Δήλωση - στήριξη του δημάρχου Ελληνικού για την επένδυση της LAMDA

Παρέμβαση υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό πραγματοποιεί με ανοιχτή επιστολή του σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Ο τελευταίος υπερθεματίζει για την πρόοδο των εργασιών και θεωρεί ιστορική ευκαιρία για την περιοχή τη συγκυρία που ανοίγεται μπροστά. Εξέλιξη που χαρακτηρίζει ως ιστορική.



Τάσος Γιαννίτσης: Το 2018 ξεκινά η ανάπλαση στο Ελληνικό

Σε ενάμιση χρόνο από την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Δημοσίου με τους επενδυτές, που τοποθετείται για τον προσεχή Νοέμβριο, θα είναι δυνατή η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για την αξιοποίηση της έκτασης των 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Lamda Development Τάσος Γιαννίτσης στην εκπομπή "Ιστορίες" και στον τηλεοπτικό σταθ



Οι λεπτομέρειες για το Master Plan της Lamda για το Ελληνικό

Η αποδοχή της σύμβασης για το Ελληνικό από την κυβέρνηση, με δεδομένο ότι στελέχη της επιχειρηματολογούσαν σε αντίθετη κατεύθυνση, αντιμετωπίζεται από την αγορά του real estate ως μια πάρα πολύ καλή είδηση.