Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Serial killer της Κύπρου: Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι..



Με προκλητικά λόγια, φέρεται να απευθύνεται ο serial killer της Κύπρου, στους αξιωματικούς της αστυνομίας, για τη φρίκη και το θάνατο που σκόρπισε. «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι», είπε μεταξύ άλλων.

Με σοκαριστικά λόγια παρουσιάζεται να απευθύνεται ο serial killer της Κύπρου στους αξιωματικούς της κυπριακής αστυνομίας για τη φρίκη και το θάνατο που σκόρπισε.

«Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι», τους είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν τη Μεγάλη Πέμπτη ο serial killer είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι».

Aπό εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.

Η πρώτη σορός των θυμάτων που ταυτοποιήθηκε ήταν της Μαίρη Ρόουζ, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της.

«Εγώ θέλω να βρεθεί το μωρό μου ζωντανό. Μακάρι να βρεθεί το παιδί μου. Η τελευταία φορά που είδα το κοριτσάκι μου ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν το είχε η μητέρα μου στην Ελλάδα. Η Μαίρη Ρόουζ δεν με άφηνε να το βλέπω. Πήγα από το σπίτι της και πήρα το διαβατήριο του παιδιού μου γιατί φοβόμουν πως θα φύγουν. Η πρώην γυναίκα μου είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το Facebook, αφού χωρίσαμε, πριν από τρία χρόνια», είπε στην εφημερίδα ο πατέρας της 6χρονης, Αντριάν Σεουκαλιαΐκ.

Ο δικηγόρος του, Χριστόφορος Δημητρίου, εξήγησε ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά των κυπριακών αρχών.

«Παρόλο που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της η αστυνομία δεν έψαξε. Μόνο ζήτησε εξηγήσεις από τον βιολογικό πατέρα του παιδιού. Εδώ είναι η μη επαρκής έρευνα για την οποία μιλάμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, όταν αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα στη Λευκωσία όπου ζούσαν η 36χρονη Λιβία Φλορεντίνα Μπουνέα και η οκτάχρονη κόρη της Έλενα-Νταλία, μετά την καταγγελία για την εξαφάνισή της, το βρήκαν ακατάστατο. Ρούχα ήταν πεταμένα στο πάτωμα, καρέκλες αναποδογυρισμένες, ντουλάπια ανοιγμένα.

Όμως οι αστυνομικοί απέδωσαν αυτή την εικόνα στη βιασύνη της Ρουμάνας να εγκαταλείψει το σπίτι. Ωστόσο, ο serial killer ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε κάνει άνω- κάτω το διαμέρισμα, αφού τις σκότωσε, ψάχνοντας βαλίτσες για να μεταφέρει τα άψυχα κορμιά τους.