Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

κύμα κακοκαιρίας



Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Πότε θα χτυπήσει και ποιες περιοχές

Βροχερό αναμένεται το σκηνικό του καιρού από τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.



Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για νέο κύμα κακοκαιρίας

Για επιδείνωση του καιρού αύριο, Σάββατο (11/11/2017) στη Βόρεια Ελλάδα, προειδοποιεί, μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.



Αρναούτογλου: Έρχεται κύμα κακοκαιρίας

«Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα μας από την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ πρώτα στα δυτικά και την Τετάρτη κατά τόπους και σε αρκετές περιοχές κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας», σύμφωνα με την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο facebook.



Ερχεται δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - Οδηγίες προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ά



Μεγάλες καταστροφές από το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας- Σβήνουν οι ελπίδες ότι θα βρεθεί σώα η αγνοούμενη στο Καματερό

Ένας νεκρός, μία αγνοούμενη και τεράστιες καταστροφές είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει από την Πέμπτη πολλές περιοχές της χώρας.    Με μία ξαφνική νεροποντή για ακόμη μία φορά οι δρόμοι έγιναν ορμητικά ποτάμια, που παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.