Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Κου Κλουξ Κλαν



Νεκρός βρέθηκε o ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν

Νεκρός βρέθηκε ο άνθρωπος που αυτοαποκαλούνταν αρχηγός της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν.

Το άψυχο σώμα του Φρανκ Ανκόνα, ο οποίος αγνοούνταν από την Τετάρτη, βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι στο Μιζούρι με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα στην περιοχή.



Ο Τραμπ αρνείται την υποστήριξη του πρώην ηγέτη της Κου Κλουξ Κλαν

Ο Ντέιβιντ Ντιουκ, πρώην ηγέτης της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν, κάλεσε τους αμερικανούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ με ένα προηχογραφημένο τηλεφωνικό μήνυμά του για την προώθηση της υποψηφιότητάς του στη Λουιζιάνα για τη Γερουσία, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ χθες.



Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σε συμπλοκή της Κου Κλουξ Κλαν με αντιδιαδηλωτές

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν το Σάββατο και ο ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη της Κου Κλουξ Κλαν και αντιδιαδηλωτές κοντά στο σημείο όπου επρόκειτο να γίνει διαδήλωση των υποστηρικτών της ανωτερότητας της λευκής φυλής στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνιας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.



Φασίστες και ρατσιστές στηρίζουν τον Ντόναλντ Τράμπ - Στο πλευρό του υποψήφιου "πλανητάρχη" και η Κου Κλουξ Κλαν

Τα όσα αραδιάζει ο υποψήφιος  για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δυστυχώς συγκινούν και τρέφουν ρατσιστικές  οργανώσεις, όπως η Κου Κλουξ Κλαν.  Η οργάνωση σύμφωνα με ανακοίνωσή της, θα στηρίξει τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι  που αν μη τι άλλο δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο.