Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κοτσος



DIY: Ένας κότσος με μαντήλι και μια πλεξούδα είναι τα χτενίσματα που πρέπει να μάθετε πριν φύγετε για διακοπές!

Έχετε ήδη μαζέψει τα περισσότερα από τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας και μένουν μόνο μερικά που θα μπουν στη βαλίτσα σας την τελευταία στιγμή.



Πώς να πετύχεις τον ατημέλητο κότσο – σήμα κατατεθέν της Μέγκαν Μαρκλ

Όταν γίνεται λόγος για “βασιλικά” χτενίσματα, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην...Κέιτ Μίντλετον και τις χαλαρές μπούκλες ή τους περίτεχνους κότσους της. Και τα δύο στυλ είναι εξίσου αριστοκρατικά αλλά όχι τόσο πρακτικά -ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υγρασία του καλοκαιριού.



Σε πιάνει πονοκέφαλος με την αλογοουρά ή τον κότσο;

Το ρητό λέει «μπρος στα κάλλη τι είν’ ο πόνος» και εντάξει, το δεχόμαστε όμως όχι τον πονοκέφαλο. Το σενάριο είναι γνωστό, πιάνεις τα μαλλιά σου στην τέλεια αλογοουρά ή σε έναν κότσο και μέχρι το βράδυ το κεφάλι σου πάει να σπάσει.



Διπλός κότσος για χτενίσματα με στιλ

Ήρθε το νέο στιλ στα μαλλιά με το οποίο όλες οι γυναίκες έχουν πάθει frenzy! Και γιατί όχι; Είναι τρομερά εύκολο στην εκτέλεσή του και απίστευτα εκλεπτυσμένο και κατάλληλο για όλες τις ώρες –ειδικά για εκείνες τις ημέρες όπου τα μαλλιά δεν φτιάχνουν με τίποτα!



Φτιάξτε γρήγορα έναν εντυπωσιακό κότσο-πλεξούδα!

Ακολουθήστε τα βήματα και φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα εντυπωσιακό κότσο για να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Βήμα 1: Ρίξτε το κεφάλι κάτω και αρχίστε να χτενίζετε καλά τα μαλλιά σας.

Βήμα 2: Ξεκινήστε να κάνετε κοτσίδα τα μαλλιά σας πιάνοντας τα πρώτα πάνω από τον αυχένα.



4 λόγοι για να κοιμάσαι με πιασμένα τα μαλλιά σε κότσο!

Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς…

Όταν πήγαινα γυμνάσιο, συνήθιζα να κοιμάμαι με πιασμένα 2 «κεφτεδάκια» (όπως τα έλεγα) στο κεφάλι μου! Δηλαδή, 2 κοτσάκια δεξιά και αριστερά που όταν ξυπνούσα και τα έλυνα, είχαν κάνει τα μαλλιά μου wavy και φουντωτά.