Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

DIY: Ένας κότσος με μαντήλι και μια πλεξούδα είναι τα χτενίσματα που πρέπει να μάθετε πριν φύγετε για διακοπές!



Έχετε ήδη μαζέψει τα περισσότερα από τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας και μένουν μόνο μερικά που θα μπουν στη βαλίτσα σας την τελευταία στιγμή.

Όχι, δεν θα πάρετε μαζί σας συσκευές θερμότητας. Δεν θα της χρειαστείτε αφού εμείς σας έχουμε προτείνει τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας χωρίς σεσουάρ ή σίδερο για μπούκλες.

Αρκετά θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας μην τα αφυδατώσετε εντελώς. Αντίθετα, θα χρησιμοποιείτε καθημερινά τα κατάλληλα αντηλιακά και θα τα λούζετε με έξτρα ενυδατικά σαμπουάν.

Μην ξεχνάτε πως πρέπει να απλώνετε κοντίσιονερ ή μάσκα στη συνέχεια ώστε να τους χαρίζετε την απαραίτητη υγρασία. Το μαντήλι ή το καπέλο είναι απαραίτητα, ειδικά στην παραλία.

 

Όσον αφορά τώρα στα hairstyles, εμείς σήμερα σας έχουμε δύο ακόμη απίθανες ιδέες. Έναν ψηλό κότσο με πλεξούδα και το αγαπημένο σας μαντήλι και μία πλεξούδα στο πλάι που θα λατρέψετε.

 
 

 

Το μόνο που σας μένει είναι να δείτε τα video που ακολουθεί και να κάνετε μερικές πρόβες. Αν και είναι τόσο εύκολα και τα δύο που μπορείτε να τα δημιουργήσετε ακόμη και στην παραλία, με κλειστά μάτια.