Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας πρότεινε να "βραβευτεί" ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας με το "παράσημο του Ιούδα"



Το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας προτείνει να βραβευτεί με το "παράσημο του Ιούδα" ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Αντόν Γκεράσσενκο ο οποίος πρότεινε να δημοσιοποιούνται προσωπικά στοιχεία Ρώσων στρατιωτών στη Συρία. Τη δήλωση αυτή έκανε ο επίσημος εκπρόσωπος του στρατιωτικού οργάνου, στρατηγός Ίγκορ Κονασσένκοφ.

Νωρίτερα ο Γκεράσσενκο στην κοινωνική δικτύωση Facebook δημοσίευσε έκκληση για δημοσίευση πληροφοριών για Ρώσους στη Συρία στην ιστοσελίδα "Mirotvorets (Ειρηνευτής)", όπου "θα δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό παράρτημα ".

Με την πρόταση αυτή ο σύμβουλος του Ουκρανού Υπουργού δήθεν απάντησε στο προσωπικό μήνυμα ενός «φίλου» του στην κοινωνική δικτύωση ο οποίος γράφει ότι οι φωτογραφίες Ρώσων που πολεμούν στη Συρία είναι αρκετές στο Διαδίκτυο, ώστε να γίνει δυνατό να τους βρουν και να τους εκδικηθούν "με τους νόμους της Σαρία ".

"Ότι ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Γκεράσσενκο έχει σχέσεις με τους ναζί από τη "Δεξιά παράταξη", ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Αλλά το ότι "αυτός ο καλοθρεμμένος χοίρος της επανάστασης της αξίας" αποφάσισε να γίνει "Μαζέπα 2.0" για την διεθνή τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», νομίζω, έγινε έκπληξη για πολλούς. Όχι μόνο στην Ουκρανία και στην Ευρώπη. Αλλά και στην Εγγύς Ανατολή ", δήλωσε ο Κονασσένκοφ σχετικά με το θέμα.

"Επιτέλους το παράσημο του Ιούδα που κάποτε ίδρυσε ο Πέτρος Α’ και έχει βάρος πέντε κιλά, θα βρει το άξιο κάτοχό του ", πρόσθεσε ο στρατηγός.