Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Βρετανία: Έληξε η ομηρία - Συγκλονιστικό βίντεο του δράστη



Έληξε η κατάσταση ομηρίας δύο ανθρώπων από ένοπλο σε κέντρο μπόουλινγκ στην πόλη Nuneaton στην κεντρική Αγγλία.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση έληξε με εισβολή της αστυνομίας στο κτήριο και σύλληψη του δράστη, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπόουλινγκ σέντερ, ένοπλος κρατούσε ομήρους δύο υπαλλήλους, η αστυνομία έκανε επιδρομή στο κτήριο και τους απελευθέρωσε.
Νωρίτερα η αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό δεν είχε να κάνει με τρομοκρατία.

Παράλληλα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

Το χρονικό

Στο Warwickshire της Βρετανίας υπάρχει άμεση κινητοποίηση των Αρχών καθώς άνδρας κρατά σε ομηρία πολλούς ανθρώπους.

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν άντρα με καραμπίνα, ο οποίος κρατά σε ομηρία άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό πολιτών σε κέντρο μπόουλινγκ που βρίσκεται στο πάρκο αναψυχής Bermuda.

Η αστυνομία του Γουόρικσιρ στην κεντρική Αγγλία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένοπλος, ο οποίος έχει συλλάβει ομήρους στον χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει κινηματογράφο και αίθουσα για μπόουλινγκ.

 

Το BBC μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη».  

 

 

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, δηλώνει στις κάμερες ότι στην περιοχή επικρατεί τρόμος και πανικός.  

Η αστυνομία, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους πολίτες και τους προτρέπει να αποφύγουν την περιοχή.