Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Βίντεο - Σοκ: Αμάξι χτυπάει ελάφι, δίπλα σε ποδηλάτη (προσοχή!)



Ένα ελάφι παραλίγο να χτυπήσει ποδηλάτες στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά την πρόσκρουση του άτυχου ζώου με αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν πέντε φίλοι ολοκλήρωναν τη βόλτα τους με τα ποδήλατα. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους συνέλαβαν το περιστατικό.

Ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας τον δρόμο μπροστά από έναν από αυτούς και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο σκούρο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ακριβώς δίπλα από τον ποδηλάτη. 

«Κοίταξα προς τα πάνω και το είδα να πετάει προς την κατεύθυνσή μας» είπε ο ποδηλάτης. «Για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι ήταν… Έγινε τόσο γρήγορα που δεν ήταν ξεκάθαρο».

Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως το ελάφι δεν επιβίωσε του χτυπήματος αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε χωρίς να σταματήσει.

Ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του και αμφιταλαντεύτηκε αν πρέπει να το δημοσιεύσει. Αφού το συζήτησε με τους άλλους από την ομάδα, το ανέβασε και είχε πάνω από 300.000 προβολές.

«Πραγματικά από την οπτική μου γωνία, ήταν σωστό: αυτά είναι τα τρελά περιστατικά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε με τα ποδήλατα» δήλωσε.