Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζόκοβιτς: Το τεράστιο ποσό που θα πληρώσει μετά τη δικαστική του ήττα από τους Αυστραλούς



Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φεύγει δικαστικά ηττημένος, απογοητευμένος, με “πληγωμένη” την… τσέπη του και άμεσα από την Αυστραλία, μετά την απόφαση απέλασης που υπήρξε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της χώρας.

Ο εννέα φορές νικητής του Australian Open, Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από την Αυστραλία, μετά την οριστική δικαστική του ήττα.

Αυστραλιανό Open: Σίριαλ η απέλαση Τζόκοβιτς - Διπλωματικό επεισόδιο για  χάρη του- Τα δύο πρόσωπα του αντιεμβολιαστή Νόλε | Znews

Πάντως, ο Τζόκοβιτς εμφανίστηκε χαμογελαστός, μπροστά στον φακό του Reuters, σκεπτόμενος πιθανότατα ότι η ταλαιπωρίας του (σ.σ. έτσι εξελίχθηκε τελικά η προσπάθεια του να αγωνιστεί στο Australian Open) ολοκληρώνεται.

Στην Ισπανία κι όχι στη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, μετά την οριστική ακύρωση της βίζας του, θα μεταβεί στο Ντουμπάι κι από εκεί θα πετάξει για τη Μαρμπέγια της Ισπανίας για να βρεθεί με τη σύζυγό του.

Τζόκοβιτς: H πρώτη ανάρτηση της συζύγου του για την περιπέτεια στην  Αυστραλία - GRTimes.gr

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στη Σερβία σε δέκα μέρες, ώστε να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις, ενόψει των επόμενων τουρνουά.