Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τύπωσαν τη φωτογραφία Κύπριου καταζητούμενου σε βαν στο Λονδίνο



Ένας Κύπριος καταζητούμενος για διαρρήξεις στην περιοχή του Westminster τον Δεκέμβριο του 2017 «κάνει» τον γύρο του Λονδίνου τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον Κώστα Μιχαήλ, 38 ετών, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διαρρήξεις σε οικίες ενώ ήταν υπάλληλος σε εταιρεία συντηρήσεων.

Συγκεκριμένα, η μητροπολιτική αστυνομία, προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους πολίτες στο να δώσουν πληροφορίες σχετικά με καταζητούμενους, η πλειοψηφία των οποίων συνδέονται με βίαια εγκλήματα, ληστείες, διαρρήξεις και βιαιότητες, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του με ένα ευφάνταστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, τύπωσε τις φωτογραφίες 38 καταζητούμενων πάνω σε δύο βαν, τα οποία θα κάνουν τον γύρο του Λονδίνου με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες, ώστε να εντοπιστούν.

Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικών στα βρετανικά ΜΜΕ, αν και βρίσκονται συνέχεια σε κινητοποίηση για τον εντοπισμό των καταζητούμενων, εντούτοις χρειάζονται τη βοήθεια των πολιτικών για να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. «Κάποιος κάπου έχει κάποια πληροφορίας για τους εγκληματίες και ζητάμε από αυτούς τους ανθρώπους να διαβιβάσουν αυτή την πληροφορία όσο πιο σύντομα γίνεται», συμπληρώνουν.

Τα δύο βαν με τις φωτογραφίες των 38 καταζητούμενων άρχισε τις βόλτες στο Λονδίνο από τη Δευτέρα (18/3).