Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Τρεις καρχαρίες κατασπάραξαν 21χρονη μπροστά στα μάτια των γονιών της!Η Τζόρνταν Λίντσεϊ από την Καλιφόρνια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στις Μπαχάμες. Ναύλωσαν με άλλους  τουρίστες πλοιάριο που έκανε θαλάσσιες εκδρομές για κατάδυση κοντά στο Ρόουζ Άιλαντ. Την ώρα που είχε βουτήξει στην θάλασσα εμφανίστηκαν καρχαρίες οι οποίοι της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν στην κυριολεξία. Της ξερίζωσαν το δεξί της χέρι και την δάγκωσαν σε όλο της το σώμα. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι καρχαρίες που επιτέθηκαν στην άτυχη κοπέλα ήταν τρεις.

 

Στο ίδιο πλοιάριο ήταν και μια γιατρός η οποία είχε κάνει κατάδυση 45 λεπτά πριν εμφανιστούν οι καρχαρίες. Και το πιο πάνω tweet με την εικόνα του καρχαρία στ’ αριστερά πόσταρε ο αδερφός της στο twitter.

Εξίσου τραγικό ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της Λίντσεϊ που ήταν πάνω στο σκάφος όταν είδαν τους καρχαρίες να πλησιάζουν άρχισαν να της φωνάζουν για να την προειδοποιήσουν αλλά δεν τους άκουσε έγκαιρα. Και δυστυχώς είδαν το παιδί τους να κατασπαράσσεται από τους καρχαρίες. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η οικογένεια της Λίντσεϊ άνοιξε λογαριασμό στο GoFundMe καθώς τα έξοδα μεταφοράς της σορού της στις ΗΠΑ από τις Μπαχάμες είναι υπέρογκα.

Πηγή: DailyMail