24
Μαρτίου
2018
- 20:35
Τελευταία τροποποίηση στις 24 Μαρτίου, 2018 - 20:35

Απίστευτη τραγωδία σε αγώνα ποδοσφαίρου της 3ης κατηγορίας του κροατικού πρωταθλήματος με αντιπάλους τις Μαρσόνιγιε και της Σλαβόνιγιε, καθώς έχασε τη ζωή του ο 6χρονος ποδοσφαιριστής της πρώτης Μπρούνο Μπόμπαν!
Ο Μπόμπαν στο 7ο λεπτό είχε μια σφοδρή σύγκρουση με αντίπαλο του, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δίνει καν φάουλ και να αφήνει τη φάση να εξελίσσεται, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ο άτυχος ποδοσφαιριστής προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια του σωριάστηκε στο χορτάρι.
Αμέσως βρέθηκε από πάνω του ο γιατρός της ομάδας και κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο οι προσπάθειες όλων απέβησαν άκαρπες με τους διασώστες να αναφέρουν ότι η αορτή του Μπόμπαν ήταν διαλυμένη, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.