Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ με έναν 18χρονο νεκρό - Συγκλονιστικό βίντεο



Οι κάμερες κατέγραψαν την τραγική στιγμή κτά την οποία ένα από τα παιχνίδια στο συγκεκριμένο λούνα παρκ παρουσίασε δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί βαγόνι και οι νέοι επιβαίνοντες να πέσουν στο κενό.

Το δυστύχημα συνέβη την ημέρα έναρξης της διεθνούς έκθεσης του Οχάιο, με έναν 18χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο πέφτοντας από ύψος 50 ποδιών στο κενό. Τραυματίστηκαν 7 άνθρωποι από 13 έως 41 ετών. Οι τρεις είναι σοβαρά.

Ο κυβερνήτης του Οχάιο John Kasich μίλησε για τη "χειρότερη τραγωδία στην ιστορία της έκθεσης". "Είναι μια πολύ θλιβερή νύχτα για όλους μας", υπογράμμισε.

"Είμαι τρομερά λυπημένος από το δυστύχημα, την απώλεια μιας ζωής και τον τραυματισμό ανθρώπων ενώ απολάμβαναν τη διεθνή έκθεση του Οχάιο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε εκείνους που θρηνούν και έχουν τραυματιστεί. Έχω διατάξει την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος και διέταξα να κλείσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις ασφαλείας".

Το Fire Ball μπορεί να μεταφέρει 24 επιβάτες και να τους κάνει περιστροφές στον αέρα σε ύψος 12 μ. πριν κατέβει με ταχύτητα στο έδαφος.

 

Το Λούνα Παρκ εντάσσεται στις εγκαταστάσεις αναψυχής του Ohio State Fair, ενός φεστιβάλ, το οποίο άνοιξε εχθές τις πύλες του και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 6 Αυγούστου. Ωστόσο, μετά το σοκαριστικό δυστύχημα, διεκόπη η λειτουργία του Λούνα Παρκ.