Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Τουρκάλα μοντέλο μας απειλεί με "Οθωμανικό χαστούκι"



Με «οθωμανικό χαστούκι» απειλεί ένα μοντέλο από την Τουρκία τη χώρα μας λόγω της στάσης που τηρεί, όπως λέει, έναντι της πατρίδας της.

H Μερβέ Ακανάτ, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό “Top Model of Turkey” την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, είπε σε τουρκικά ΜΜΕ ότι απέρριψε πρόταση από τη χώρα μας να μετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στα τέλη Μαρτίου.

«Δέχθηκα μια πρόταση για την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου. Αλλά την απέρριψα πρόσφατα λόγω της στάσης της Ελλάδας έναντι της χώρας μου. Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε εγγόνια Οθωμανών. Ξέρουμε να τείνουμε κλάδο ελαίας, αλλά και να δίνουμε οθωμανικά χαστούκια εκεί που πρέπει», είπε.

Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενο που κέρδισε το διαγωνισμό και περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Top Model of the World για την ανάδειξη του κορυφαίου μοντέλου στην υφήλιου, αλλά όπως τόνισε, δεν σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία της ακολουθώντας καριέρα στην τηλεόραση, ή στην ηθοποία αλλά θα επικεντρωθεί στο μόντελινγκ.