Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 -

Θρίλερ στο Στρασβούργο. ΕΞEΛΙΞΗΈκτακτο : εξέλιξη για το Στασβούργο μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα 

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο του Στρασβούργου και πιο συγκεκριμένα σε χριστουγεννιάτικη αγορά.

Για την επιίθεση πριν από λιγες ώρες 2 νεκρός και 11 τραυματίες Δυο ευρωβουλευτές εγκλωβισμένοι αυτή την ώρα

Γίνεται λόγος για τρομοκρατικό χτύπημα.

Στην πόλη επικρατεί πανικός.

Έλληνες Ευρωβουλευτές όπως η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Σ Κούλογλου βρίσκονται εκεί .

Ο Σ Κούλογλου βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Μίμης Ανδρουλάκης βρίσκονται σε εστιατόριο στην πόλη με Έλληνες δημοσιογράφους. 

Το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους εν μέσω ενός «σοβαρού συμβάντος ασφαλείας» στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος άνδρας φέρεται να επιτέθηκε σε στρατιώτες που φρουρούσαν τη χριστουγεννιάτικη αγορά και εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Η αστυνομία εξακολυθεί να καταδιώκει το δράστη

Είναι επιβεβαίωμένο ότι έπεσαν πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης, στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στην οδό Grand Rue. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δύο άνθρωποι βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος. Οι αστυνομία έδωσε εντολή τους περίοικους να κλειστούν στα μαγαζιά και τα εστιατόρια της περιοχές.

Υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έγραψε στο Twitter πως η Αστυνομία έχει αποκλείσει την πλατεία Κλεμπέρ και άλλα μέρη του κέντρου της πόλης για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Camille Belsoeur, μέσω Twitter μεταδίδει ότι βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό και είδε στρατιώτες να σκοτώνουν έναν άντρα, ο οποίος φέρεται να τους σημάδευε.