Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θεωρίες Κίτρινων γιλέκων περί ψεκασμού και δολοφονίας της Νταϊάνας



Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, αλλά δολοφονήθηκε. Τα αεροσκάφη ψεκάζουν για να ελέγχουν τον πληθυσμό. Η κυβέρνηση κρύβει την αλήθεια για τα εμβόλια. Αυτές είναι μερικές από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις τάξεις των Κίτρινων Γιλέκων.

Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση του Ifop στη Γαλλία, με αντικείμενο τις απόψεις που έχουν όσοι δηλώνουν ότι ανήκουν στο κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, για δέκα δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας. Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, το 40% πιστεύει τουλάχιστον τις μισές από αυτές. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα, το ποσοστό είναι διπλάσιο από ό,τι τον μέσο όρο στη Γαλλία.

Ετσι, 6 στα 10 Κίτρινα Γιλέκα απάντησαν ότι το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η Νταϊάνα, στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, ήταν μία «καλυμμένη δολοφονία». Συνολικά στη Γαλλία το 34% συμμερίζεται αυτή την άποψη.

Το 25% των Κίτρινων Γιλέκων είναι πεπεισμένο ότι η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου ήταν στην πραγματικότητα μία κίνηση αντιπερισπασμού από την κυβέρνηση, προκειμένου να χαλάσει τα σχέδιά τους για κινητοποιήσεις. Πρόκειται για επίθεση της οποίας την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Μόνο το 10% των υπόλοιπων Γάλλων έχει την ίδια άποψη με τα Κίτρινα Γιλέκα σε αυτό το θέμα.

Επίσης, το 29% των Κίτρινων Γιλέκων δηλώνει σίγουρο ότι τα αεροσκάφη τους... ψεκάζουν, στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας συνωμοσίας για τον έλεγχο του πληθυσμού. Το 15% των Γάλλων πιστεύει το ίδιο.

Μεγάλο είναι το ποσοστό (62%) των Κίτρινων Γιλέκων που θεωρεί ότι το υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με τη φαρμακοβιομηχανία, κρύβει από τον κόσμο την αλήθεια για τις βλαπτικές συνέπειες των εμβολίων. Εξίσου ανησυχητικό είναι πως το 44% πιστεύει ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία σιωνιστών για να κυριεύσουν τον κόσμο. Το ποσοστό αυτό είναι διπλάσιο σε σχέση με την άποψη όλου του γαλλικού πληθυσμού.

Από τα ευρήματα που αξίζει να σημειωθούν είναι πως το 46% των Κίτρινων Γιλέκων ασπάζεται την ακροδεξιά θεωρία ότι η μετανάστευση ενορχηστρώνεται από την πολιτική και πνευματική ελίτ και τα ΜΜΕ, προκειμένου να αντικατασταθεί η ευρωπαϊκός πληθυσμός από μετανάστες. Για χάρη της σύγκρισης, το ένα πέμπτο του γενικού πληθυσμού έχει την ίδια άποψη.