Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τα κουνούπια τον ανάγκασαν να… παραδοθεί στην αστυνομία



Μια απίθανη ιστορία εκτυλίχθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στο χωριό Κάμπελσπορτ του Ουισκόνσιν με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που βοήθησε έναν κλέφτη να διαφύγει.

Ο εν λόγω άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία καθώς δεν άντεξε τις επιθέσεις από κουνούπια που δέχθηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Οι κάμερες ασφάλειας σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κάμπελσπορτ κατέγραψαν έναν άνδρα να γεμίζει το καλάθι του με αλκοολούχα ποτά αξίας εκατοντάδων δολαρίων και να αποχωρεί χωρίς να πληρώσει.

Ο κλέφτης μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άλλος άνδρας ονόματι Τζον Γουίλσον και προσπάθησαν να απομακρυνθούν.

Περιπολικά ακολούθησαν το όχημα, το οποίο σε κάποιο σημείο σταμάτησε με τον Γουίλσον να βγαίνει έξω και να προσπαθεί να το σκάσει με τα πόδια. Πού να φανταζόταν όμως αυτό που τον περίμενε. Η περιοχή ήταν γεμάτη κουνούπια, τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη σύλληψη του Γουίλσον.

«Μόλις έφτασαν από το τμήμα του σερίφη το πρώτο πράγμα που τους ζήτησε ήταν σπρέι για τα κουνούπια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός Τόμας Ντόρνμπρουκ.

Η απόπειρα του Γουίλσον να το σκάσει δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς μια ώρα αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς αφού δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις επιθέσεις που δεχόταν από τα κουνούπια!

«Όταν του περάσαμε χειροπέδες μας ζήτησε να του σκουπίσουμε το μέτωπο καθώς είχε 15 με 20 κουνούπια πάνω εκείνη τη στιγμή», είπε ο αξιωματικός Ντόρνμπρουκ για να προσθέσει: «Νομίζω πως αν δεν ήταν τα κουνούπια θα είχε συνεχίσει να περπατά και να προσπαθεί να βρει κάποιον να απομακρυνθεί από εκεί».

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή, παρεμπόδιση αστυνομικού και απόπειρα απόδρασης. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον συνεργό του.