Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονιστικό: Μετέδωσε σε livestream την αυτοκτονία του γιατί τον χώρισε η γυναίκα του (Βίντεο)



Τουλάχιστον σοκαριστικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το βίντεο που δείχνει τα τελευταία λεπτά στη ζωή του 31χρονου Αρσλάν Βαλέεφ, ενός Ρώσου ειδικού στα φίδια ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας το πιο δηλητηριώδες φίδι στη συλλογή του να τον δαγκώσει μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του.

Στο βίντεο-σοκ που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο φαίνεται ο Βαλέεφ αρχικά να αναφέρεται σε κάτι που πρέπει να κάνει.

Στη συνέχεια σηκώνεται από τη θέση του και στο παρασκήνιο ακούγεται ένα «ωχ», που θεωρείται η στιγμή που το φίδι, το οποίο ο ίδιος ονόμαζε Μάμπα, τον δαγκώνει. 

Δευτερόλεπτα μετά ο Βαλέεφ επιστρέφει μπροστά στην κάμερα και ακούγεται να λέει «αν πεθάνω, θα πεθάνω». Το δραματικό του μήνυμα συνεχίζεται με τον 31χρονο να απευθύνεται σε όσους παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοσή του: «Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα.

Στην περίπτωση που - υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια (σ.σ. το όνομα της συζύγου του)». «Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ» συνεχίζει δείχνοντας το ματωμένο του χέρι. «Όμορφο, δεν είναι; Γαμώτο, πώς... Γεια σε όλους. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα.

Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτι. Γαμώτο, τρέμω» ακούγεται να λέει ο 31χρονος, ο οποίος είναι πλέον σε παραλήρημα καθώς τα μάτια του γυρίζουν και τα άκρα του έχουν μουδιάσει.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον ένα άτομο που έβλεπε τη ζωντανή μετάδοση ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Βαλέεφ, ο οποίος εντωμεταξύ είχε καταφέρει να κατέβει στο δρόμο, στο νοσοκομείο μόνο που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Μια ημέρα νωρίτερα ο Βαλέεφ είχε προαναγγείλει μια «ειδική μετάδοση με ένα από τα αγαπημένα μου φίδια» χωρίς, όμως, να δώσει κάποιο ίχνος για τις προθέσεις του.

Ο Βαλέεφ και η πρώην σύζυγός του Εκατερίνα (Κάτια) Πιατζίκινα ήταν γνωστοί στη Ρωσία για το κανάλι τους στο YouTube καθώς και οι δύο αγαπούσαν τα φίδια.

Φίλοι του Βαλέεφ λένε ότι στις 4 Αυγούστου είχε κατηγορήσει την Κάτια ότι τον απατούσε και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα αυτή να υποστεί διάσειση. Αργότερα ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και στις 21 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι δεν είχαν κοινή σεξουαλική ζωή από τον Ιούλιο.

Ένας άλλος φίλος του 31χρονου υποστηρίζει, ωστόσο, ότι όλα όσα καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος και όχι αυτοκτονίας του Βαλέεφ. «Άνοιξε την κάμερα για άλλο ένα βίντεο, πήγε να πάρει το φίδι και όταν άνοιξε το καπάκι από το κλουβί αυτό τον δάγκωσε. Επειδή γνώριζε από δηλητηριώδη φίδια κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί. Άφησε ένα μήνυμα στην Εκατερίνα και μετά ζήτησε από τους αυτόπτες μάρτυρες να καλέσουν σε βοήθεια γιατί ο ίδιος άρχισε να υφίσταται την επίδραση του δηλητηρίου» είπε ο φίλος του Βαλέεφ.

Σε προηγούμενο βίντεο, πάντως, ο Βαλέεφ είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για το διαζύγιο από την Κάτια λέγοντας ότι «δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ που βιώνω. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, έχω ακούσει πολλές συμβουλές αλλά το αίσθημα του κενού που έχω μπορεί να περάσει με το χρόνο. Δεν συμβαίνουν θαύματα, δεν ζούμε σε παραμύθι».

Σημειώνεται ότι το νευροτοξικό δηλητήριο του μαύρου μάμπα είναι το ισχυρότερο και ο θάνατος επέρχεται σε λίγες ώρες.