Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σκότωσε τον πατέρα των παιδιών της για ένα βίντεο στο YouTube



Ένοχη για τη δολοφονία του πατέρα των δύο παιδιών της δήλωσε η Monalisa Perez. Το κόλπο που πήγε λάθος για ένα βίντεο στο YouTube.

H Monalisa Perez, που πυροβόλησε τον σύντροφό της στο στήθος, δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού. Σκότωσε τον 22χρονο Pedro Ruiz II στις 22 Ιουνίου για ένα βίντεο στο YouTube.

 

Η 20χρονη ήταν έγκυος όταν σκότωσε κατά λάθος τον σύντροφό της ενώ βρισκόταν κοντά του το 3χρονο παιδί του. Λίγο καιρό αργότερα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η Monalisa Perez θα καταδικαστεί τον Φεβρουάριο. Θα περάσει 180 μέρες στη φυλακή. Απαγορεύεται να επωφεληθεί από το βίντεο και από το να έχει όπλο για το υπόλοιπο της ζωής της.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η Perez και ο Ruiz ήθελαν να γίνουν διάσημοι στο YouTube. Χρησιμοποίησαν δύο κάμερες για να καταγράψουν το κόλπο που έμελλε να οδηγήσει στον θάνατο του 22χρονου.

Είχαν αρχίσει να ανεβάζουν βίντεο στο YouTube τον Μάιο ελπίζοντας να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους. Ήταν λίγο αργότερα που οργάνωσαν το μοιραίο κόλπο έξω από το σπίτι του Perez. Τον πυροβόλησε ενώ κρατούσε μια εγκυκλοπαίδεια στο στήθος του.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία ζητώντας βοήθεια καθώς παρακολουθούσε τον θάνατο του πατέρα του αγέννητου μωρού της. Αρχικά είπε ότι είχαν πυροβοληθεί και οι δύο.

«Κάναμε ένα βίντεο στο YouTube και πήγε στραβά. Σε παρακαλώ βιάσου… Θεέ μου, βιαστείτε, σας παρακαλώ». Αργότερα είπε πως τόσο ο 22χρονος όσο και η ίδια πίστευαν ότι το βιβλίο θα σταματούσε τη σφαίρα.

Ανέφερε ακόμα ότι ο Ruiz είχα ξανακάνει το κόλπο πυροβολώντας άλλα βιβλία που εμπόδισαν τη σφαίρα. Της είχε δείξει μάλιστα ένα από τα βιβλία προσπαθώντας να την πείσει πως το κόλπο είναι ασφαλές.