Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» των παιχτών της Λέστερ



Ανατριχίλα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κάρντιφ στον πρώτο αγώνα της Λέστερ μετά τον τραγικό χαμό του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της ομάδας στο αεροπορικό δυστύχημα το περασμένο Σάββατο όταν ο Vichai Srivaddhanaprabha αποχωρούσε από το γήπεδο της ομάδας του με το ελικόπτερό του και αυτό συνετρίβη.

Οι παίχτες της Λέστερ εμφανίστηκαν με μπλουζάκια με τη φωτογραφία του ιδιοκτήτη της ομάδας στα οποία έγραφαν τη φράση «αφεντικό: Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν οι 11 παίχτες της Λέστερ, όλη η αποστολή της Κάρντιφ και οι χιλιάδες οπαδοί κράτησαν ενός λεπτού απόλυτης σιγής ως φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο Srivaddhanaprabha

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτες της Λέστερ θα ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συμμετέχουν στις εκεί πολυήμερες τελετές για τον Ταϊλανδό πολυεκατομμυριούχο.

Την ίδια ώρα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης επικαλούμενα φίλο του γιου του Srivaddhanaprabha υποστηρίζουν ότι οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο προσπάθησαν να καλύψουν με τα σώματά τους τον Ταϊλανδό επιχειρηματία προκειμένου να τον προστατεύσουν κατά το δυνατόν από τις φλόγες μετά τη συντριβή.