Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ψάχνουν για πτώματα παιδιών στο σπίτι-κολαστήριο στην Καλιφόρνια



Οι αρχές που έχουν αναλάβει την εξονυχιστική διερεύνηση του σπιτιού της οικογένειας Τέρπιν, όπου 13 παιδιά κρατούνταν για χρόνια αιχμάλωτα από τους γονείς τους, έχουν επιστρατεύσει σκυλιά ειδικά εκπαιδευμένα στον εντοπισμό ανθρώπινων σορών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», τα ευρήματα που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι αρχές δημιούργησαν φόβους πως μπορεί να υπάρχουν σοροί άλλων παιδιών που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, αλλά δεν κατάφεραν να επιζήσουν από τα βασανιστήρια και τον υποσιτισμό.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώτος χώρος που πρόκειται να ελεγχθεί είναι η αυλή του σπιτιού. Ειδικά εκπαιδευμένα στον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σκυλιά θα «οργώσουν» τους χώρους εντός και εκτός της κατοικίας.

 

Τα παιδιά που διασώθηκαν, ηλικίας 2 έως 29 ετών, που ζούσαν δεμένα, πεινασμένα, ενώ συχνά οι γονείς τους έτρωγαν μπροστά τους φαγητά που δεν τους επέτρεπαν να δοκιμάσουν. Είναι σοβαρά υποσιτισμένα και πάσχουν από μυϊκή ατροφία και ελλιπή ανάπτυξη. Κάποια από τα παιδιά έπασχαν από νοητική στέρηση και είχαν υποστεί βλάβες στο νευρικό τους σύστημα εξαιτίας της ακραίας και παρατεταμένης κακοποίησης που έχουν υποστεί.

Οι σατανικοί γονείς δήλωσαν αθώοι στο δικαστήριο, ενώ το ποσό της εγγύησης που ορίστηκε για τον καθένα είναι αστρονομικό, 13 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα, δηλαδή όσα ακριβώς και τα παιδιά τους.