Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το 'πε και το 'κανε: Η συγγραφέας του βιβλίου "Πώς θα σκοτώσεις τον άντρα σου", συνελήφθη για τη δολοφονία του άντρα της



Συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συζύγου της στη σχολή μαγειρικής Oregon Culinary Institute.

Η 68χρονη συγγραφέας Nancy Crampton Brophy συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (05/09), τρεις μήνες μετά την κηδεία του συζύγου της, στην οποία εκφώνησε η ίδια τον επικήδειο, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.

Η σορός του άντρα εντοπίστηκε στην κουζίνα της σχολής όπου και εργαζόταν ως καθηγητής μαγειρικής, ενώ η δολοφονία έγινε τον Ιούνιο.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της 68χρονης, η οποία συνήθιζε να γράφει για εγκληματα πάθους στα βιβλία της.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς της τίτλους είναι: «Ο λάθος σύζυγος» και «Ο λάθος αστυνομικός». Μάλιστα, το 2011 είχε γράψει ένα δοκίμιο λέξεων με τίτλο «Πώς να σκοτώσεις τον σύζυγό σου». Σε αυτό έγραφε μεταξύ άλλων: «Επί σειρά ετών σκεφτόμουν τη δολοφονία και μια πιθανή σύλληψη ως συνέπειά της. Αν ο φόνος μπορεί να με "απελευθερώσει", δεν θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου στη φυλακή», όπως μεταδίδει η Washington Post.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η ίδια είχε αναρτήσει δημοσίευση στο Facebook όπου τον χαρακτήριζε ως «καλύτερό της φίλο», εκφράζοντας την οδύνη της.

Η δίκη της θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη.