Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πακιστάν: Ενας 22χρονος μαχαίρωσε 17 γυναίκες για να εκδικηθεί τη μητριά του!



Ένας νεαρός Πακιστανός μαχαίρωσε 17 γυναίκες μέσα σε λίγους μήνες στους δρόμους του Ραβαλπίντι, σκοτώνοντας μία από αυτές καθώς, όπως υποστηρίζει, ήθελε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο την άσπλαχνη μητριά του.

Ο Μοχάμαντ Άλι, 22 ετών, μαχαίρωνε γυναίκες που συναντούσε τυχαία στον δρόμο από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τη σύλληψή του, τον Αύγουστο, ανέφερε ένας αστυνομικός, ο Μάλι Ζουλφικάρ Χουσάιν ο οποίος είχε αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης.

«Είπε στην αστυνομία: "μισώ τις γυναίκες, ήθελα να πάρω εκδίκηση"», εξήγησε ο Χουσάιν.

Ο Άλι ομολόγησε ότι τραυμάτισε 17 γυναίκες με ένα κουζινομάχαιρο. Η μία από αυτές, που ήταν νοσηλεύτρια, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός, ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και η δεύτερη σύζυγος τον κακομεταχειριζόταν.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο κατηγορούμενος έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες κάθε ηλικίας, κρυβόταν και περίμενε μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να επιτεθεί. Όλες οι επιθέσεις του έγιναν στο Ραβαλπίντι, μια πόλη πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.