Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οικογενειακή τραγωδία για να σωθεί ένα παιδί



Ο 64χρονος Hubbard Junior Hall κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του, αφού τον σκότωσε για να σώσει τη 12χρονη εγγονή του από την κακοποίση.

O Hubbard Junior Hall συνελήφθη την Τρίτη λίγη ώρα αφότου πυροβόλησε τον 41χρονο γιο του Mark στο σπίτι του στην Αλαμπάμα.

"Η σφαίρα χτύπησε ένα από τα πλευρά του Mark και εξοστρακίστηκε στο στήθος του όπου προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Πέθανε πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο", τόνισε ο σερίφης Stephen Arthur.

Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίτερα εκείνο το βράδυ ο Mark, η 12χρονη κόρη του και η γιαγιά του έβλεπαν ένα παιχνίδια μπέιζμπολ. Στον δρόμο για το σπίτι, ο Mark δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που είχε να κάνει με την κόρη του και έγινε έξω φρενών.

"Ό,τι του είπαν τον αναστάτωσε τόσο πολύ που άρχισε να χτυπάει την κόρη του. Η επίθεση συνεχίστηκε σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσουν σπίτι", τόνισε ο Stephen Arthur. Όταν έφτασαν στο σπίτι των παππούδων της 12χρονης, ο Hubbard ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Mark όταν του είπε πως θα έπαιρνε την κόρη του σπίτι.

Το παιδί έμενε με τους παππούδες του, ενώ ο Mark ζούσε σε κοντινή απόσταση. Όταν του είπε πως θέλει να πάρει μαζί του τη 12χρονη, ο Hubbard του είπε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Όταν πήγε τελικά να την πάρει, ο Hubbard τον πυροβόλησε μια φορά με αποτέλεσμα να πεθάνει ο γιος του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο Mark είχε την επιμέλεια της κόρης του αλλά η σχέση του με τη μητέρα της δεν είναι σαφής, ενώ δεν υπήρχε ιστορικό κακοποίησης της 12χρονης από τον ίδιο.