Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αναβάλλει την περιοδεία του- «Προτεραιότητα η υγεία μου»



Εκτός σκηνής θα βρεθεί ο διάσημος καλλιτέχνης Τζάστιν Μπίμπερ.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον αναγκάζουν να κάνει ένα διάλλειμα από την περιοδεία του.

Ο 28χρονος τραγουδιστής τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσε πως πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt,  που προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο.

Με ανάρτησή του στο instagram μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης αναφέρει: «Έκανα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε αρκετά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο της Βραζιλίας. Αφού βγήκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω την υγεία μου σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο instagram

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο.
Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας “Justice” στη Βόρεια Αμερική. Μετά από συναντήσεις με τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία.
Έκανα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε αρκετά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο της Βραζιλίας. Αφού βγήκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω την υγεία μου σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν.
Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Ήμουν τόσο περήφανος που φέρω αυτή την παράσταση και το μήνυμά μας για δικαιοσύνη στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας, σας αγαπώ όλους».