Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 -
Μέτριο

20 °C

Σήμερα, 29. Οκτωβρίου 2020

Ο παπαγάλος αποκάλυψε την παράνομη σχέση του ιδιοκτήτη στη γυναίκα τουΌταν ο παπαγάλος αποκάλυψε την παράνομη σχέση του ιδιοκτήτη του με την οικιακή βοηθό στην σύζυγο, τότε εκείνη τον πήρε αγκαλιά και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία, μιας και ήταν ο μοναδικός της μάρτυρας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το ζευγάρι μένει στο Κουβέιτ, όπου η μοιχεία είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση ή σε κοινωνική εργασία, έτσι η γυναίκα μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση του συζύγου της δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο παπαγάλος άρχισε να επαναλαμβάνει τους “καυτούς” διαλόγους που είχε ο άπιστος σύζυγος με την ερωμένη του κάνοντας την απατημένη σύζυγο έξαλλη!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Al Shahed Daily, η γυναίκα υποπτευόταν εδώ και καιρό ότι ο σύζυγός της την απατούσε και δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της διότι η αστυνομία δεν δέχτηκε την... κατάθεση του παπαγάλου, υποστηρίζοντας ότι το πτηνό μπορεί απλά να επαναλάμβανε ατάκες που άκουσε στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.