Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ο καρδιοκατακτητής πρωθυπουργός απ’ τον Καναδά



Ο Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργός του Καναδά έχει άλλον ένα λόγο να είναι συμπαθής πέραν τον πολιτικών του θέσεων και δηλώσεων. Έχει μία μεγάλη λίστα θαυμαστριών ανά την υφήλιο. Τα περιοδικά «People», «Glam Mag» και «More» τον είχαν ψηφίσει το 2016 ως τον πιο γοητευτικό πολιτικό αρχηγό.

Και εκείνος δεν απογοήτευσε τις θαυμάστριες του καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τράβηξε τα φλας των φωτογράφων πάνω του. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς ο φωτογραφικός φακός έπιασε της συνομιλήτριες του να τον κοιτούν σαν να είναι… μαγεμένες.

Η αρχή έγινε με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα που έγινε viral. «Βρες κάποιον να σε κοιτά με τον τρόπο που η Ιβάνκα κοιτά τον Τριντό» ήταν το σχόλιο που αναδημοσίευσαν εκατοντάδες χρήστες

cndttrri6

Ο Καναδός πρωθυπουργός φαίνεται πως κατάφερε να γοητεύσει τη σιδηρά κυρία της Γερμανίας, την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μάλιστα κατά τη συνάντησή τους, του προσέφερε ένα δώρο αρκετά προσωπικό. Μια φωτογραφία του ίδιου, κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Βερολίνο όταν είχε πάει εκεί με τον πατέρα του σε ηλικία 11 ετών.

cndttrri3cndttrri2

Από τη γοητεία του Τριντό δεν ξέφυγε ούτε η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντελτον. Η φωτογραφία τους δείχνει απ΄ όταν είχε συναντήσει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον Καναδό Πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της περιοδείας τους στον Καναδά.

cndttrri4

Επίσης γοητευμένη με τον Τριντό φαίνεται να είναι σύμφωνα με χρήστες των social media και η γνωστή ηθοποιός Έμα Γουάτσον.

cndttrri5

Ωστόσο αν σκεφτούμε πως όλα αυτές οι φωτογραφίες έχουν κάποια βάση και είναι απλά επιτυχημένα καρέ των φωτογράφων τότε ο Καναδός μπορεί να είναι υπερήφανος για αυτή του την «κατάκτηση».