Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο «Χάτσικο» της Ταϊλάνδης βρήκε τελικά το αφεντικό του - Η συγκινητική ιστορία που κράτησε 4 ολόκληρα χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένας σκύλος κάθεται στην άκρη ενός δρόμου στην Ταϊλάνδη και παρακολουθεί υπομονετικά τα οχήματα να περνούν μπροστά του. Περιμένει την οικογένειά του, που την έχασε σ’ αυτό ακριβώς το σημείο.

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια επαναλαμβανόταν αυτή η συγκινητική σκηνή , που θυμίζει τη γνωστή ιστορία του Χάτσικο, μέχρι που ο Bon Bon, όπως λέγεται ο σκύλος βρήκε επιτέλους την αφεντικίνα του!

Όλα άρχισαν το 2015, όταν ο Bon Bon ξεκίνησε από το σπίτι του με την αφεντικίνα του τη Νόι και την οικογένειά της οδικώς για να επισκεφθούν συγγενείς τους. Κάποια στιγμή σταμάτησαν σ’ ένα πρατήριο για να βάλουν βενζίνη, αλλά διαπίστωσαν ότι ο σκύλος είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο κι είχαν χάσει τα ίχνη του. Έκαναν αναστροφή, τον αναζήτησαν απεγνωσμένα, αλλά μάταια. Έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθεια και συνέχισαν το ταξίδι.

Η συγκινητική ιστορία του Bon Bon έκανε το γύρο του Διαδικτύου

 

 

Από τη μέρα εκείνη ο πιστός σκύλος ερχόταν κάθε πρωί και στρογγυλοκαθόταν στην άκρη του δρόμου με το βλέμμα καρφωμένο στην κίνηση.

Μια γειτόνισσα, ονόματι Pinnuchawet, πρόσεξε τον εγκαταλειμμένο Bon Bon, συγκινήθηκε και θέλησε να τον πάρει στο σπίτι της. Αλλά o σκύλος το έσκασε και ξαναγύρισε στον δρόμο. Η γειτόνισσα δεν τον παράτησε στη μοίρα του. Του έφερνε τακτικά τροφή, και μια μέρα ένας περαστικός χρήστης του Διαδικτύου, που είδε τη γυναίκα να ταϊζει το σκυλί, σταμάτησε έμαθε την ιστορία του, συγκινήθηκε και τη διέδωσε με τη βοήθεια φίλων του στο Ίντερνετ. Κι έτσι έγινε το θαύμα. Τα νέα έφθασαν στα αυτιά της Νόι, που νόμιζε ότι ο Bon Bon ήταν νεκρός.

Έσπευσε να τον βρει κι εκείνος την υποδέχθηκε κουνώντας χαρούμενος την ουρά του. Αλλά παρά τον ενθουσιασμό του ο Bon Bon δεν θέλησε να γυρίσει μαζί της στο σπίτι. Κι έτσι οι δύο γυναίκες συμφώνησαν να μείνει ο σκύλος με την σπλαχνική γειτόνισσα και η αφεντικίνα του να τον επισκέπτεται όσο πιο τακτικά μπορεί...