Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

O 69χρονος που θέλει να γίνει 20 χρόνια νεότερος για χάρη... των γυναικών!



Ναι, ο Εμίλε Ράτελμπαντ γεννήθηκε πριν από 69 χρόνια. Για εκείνον όμως ο χρόνος μετρά αλλιώς. Νιώθει μια 20ετία νεότερος. Και απαιτεί αυτό να εμφανίζεται και στην ταυτότητά του.

Ο συνταξιούχος από την Ολλανδία ξεκίνησε μάχη στα δικαστήρια για να αλλάξει την ηλικία του, κάτι που δεν του επέτρεψαν οι τοπικές αρχές στην πόλη Αρνχεμ. Και έχει ένα πολύ καλό επιχείρημα: θέλει να... ρίχνει περισσότερες γυναίκες στο Tinder!

«Εκανα τσεκ απ και τι έδειξε; Η βιολογική ηλικία μου είναι 45 ετών. Αν είμαι 69, περιορίζομαι. Αλλά αν είμαι 49 μπορώ να αγοράσω νέο σπίτι, να οδηγώ διαφορετικό αυτοκίνητο, να αναλάβω περισσότερες δουλειές., είπε ο Ράτελμπαντ που θέλει να αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του από 11 Μαρτίου 1949 σε 11 Μαρτίου 1969.

Ο βασικότερος λόγος; «Οταν είμαι στο Tinder και λέω ότι είμαι 69 ετών, δεν παίρνω καμιά απάντηση. Αν πω ότι είμαι 49, με το πρόσωπο που έχω, θα είμαι σε πιο προνομιακή θέση», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι όπως κάποιοι μπορούν να αλλάξουν φύλο, το ίδιο θα έπρεπε να επιτρέπεται και για την ηλικία.

Ο Ράτελμπαντ επικαλείται και επαγγελματικούς λόγους για να υποστηρίξει το αίτημά του, εξηγώντας ότι οι εταιρείες διστάζουν να προσλάβουν κάποιον με ηλικία συνταξιούχου, για σύμβουλο.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να μην λαμβάνει τη σύνταξή του μέχρι να φτάσει... ξανά σε ηλικία συνταξιοδότησης, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημά του.

Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει για την υπόθεση τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Πηγή κειμένου: 

iefimerida.gr