Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

Νεκρή γυναίκα από τα χέρια του bodybuilder συντρόφου της



Τραγικό θάνατο βρήκε μια 31χρονη γυναίκα στη Βραζιλία από τον σύντροφό της, η οποία από τον ξυλοδαρμό υπέστη κάταγμα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη.

Η Μαρσέλα ντε Σόουζα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής, αφού έδωσε μάχη για μία εβδομάδα να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Ιγκόρ Πόρτο, αθλητής του bodybuilding, ανέφερε στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, όπου ο ίδιος μετέφερε την 31χρονη, ότι η γυναίκα είχε μια πτώση την ώρα που καθάριζε το σπίτι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail τα τραύματα που έφερε η γυναίκα δεν συμβάδιζαν με την εκδοχή του άνδρα, έτσι οι γιατροί ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές. Η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού ξεκαθάρισε την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο bodybuilder να συλληφθεί.

Το βίντεο με τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά μετά τον θάνατο της γυναίκας, η 31χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συντρόφου της, όταν είχαν χωρίσει, τα οποία και απέσυρε όταν αποφάσισαν να επανασυνδεθούν.

Πλέον, ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ η υπεράσπισή του ζητά να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, δεν είναι ύποπτος φυγής.