Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Μυστήριο με απόπειρα φόνου! 31χρονη καταγγέλλει το θύμα για βιασμόΔιάταγμα 8ήμερης κρατησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον δύο προσώπων 35 και 37 χρόνων αντίστοιχα από την Λάρνακα ως ύποπτα για απόπειρα φόνου, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή ο 46χρονος από τη Λακατάμια, είχε κλείσει ραντεβού χθες στις 10 βράδυ στην περιοχή Ορόκλινης με γνωστό του πρόσωπο.

Όπως το θύμα ανέφερε όταν έφτασε εκεί, διαπίστωσε ότι εκτός από τον 45χρονο με τον οποίο είχε ραντεβού, υπήρχαν και άλλα πρόσωπα μέσα σε δύο αυτοκίνητα κι αντιλαμβανόμενος ότι είχε πέσει σε παγίδα προσπάθησε να διαφύγει.

Τότε όπως ό ίδιος κατήγγειλε, ο 45χρονος, βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε προς το μέρος του με κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο από κοντινή απόσταση, δύο φορές. Τα σφαιρίδια τον έπληξαν στην ωμοπλάτη και φοβούμενος ότι ο δράστης θα τον ακολουθούσε δεν μετέβη στο Νοσοκομείο Λάρνακας αλλά σ' αυτό της Λεμεσού όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους καθώς τα σφαιρίδια τον έπληξαν επιφανειακά στην ωμοπλάτη. Κλήθηκε η αστυνομία και άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο δικαστήριο, στις 6.30 σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε κοντά στη σκηνή γυναίκα 31 ετών η οποία μόλις χθες είχε καταγγείλει στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι το θύμα της απόπειρας την είχε βιάσει. Στην κατοχή της βρέθηκαν δύο πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και η εξήγηση την οποία έδωσε ήταν ότι της τα είχε παραδώσει πρόσωπο το οποίο περιέγραψε.

Οι συλληφθέντες αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.