Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπήκε πρώτη φορά σε αεροπλάνο και προκάλεσε πανικό με το λάθος του



Πανδαιμόνιο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της ινδικής εταιρείας GoAir που ξεκίνησε από το Δελχί με προορισμό την Πάτνα.

Οι επιβάτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο είδαν έντρομοι έναν νεαρό κοντά στα 30 να επιχειρεί να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροσκάφους!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, προκλήθηκε πανικός εντός του αεροπλάνου με τους επιβαίνοντες να ουρλιάζουν. Η έγκαιρη παρέμβαση του πληρώματος είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο νεαρός άνδρας, τραπεζικός υπάλληλος στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε στη θέση του και παρέμεινε εκεί μέχρι το αεροσκάφος να φτάσει στον προορισμό του. Εκεί παραδόθηκε στην αστυνομία και υποβλήθηκε σε ανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος για τον οποίο ο εν λόγω άνδρας έθεσε σε κίνδυνο την πτήση.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε στην εφημερίδα της Καλκούτας The Telegraph ο αστυνομικός Σανοβάρ Καν, που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία, το πανδαιμόνιο προκλήθηκε από ένα λάθος, καθώς ο νεαρός άνδρας μπέρδεψε την πόρτα της εισόδου στο αεροσκάφος με την πόρτα της τουαλέτας!

«Τους είπε πως έπρεπε επειγόντως να επισκεφθεί την τουαλέτα και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός για να προσθέσει: «Είπε πως η σύγχυση προκλήθηκε γιατί ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που ταξίδευε με αεροπλάνο».

Ο Καν πρόσθεσε πως ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφού κρίθηκε πως η ενέργειά του δεν ήταν σκόπιμη...