Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το Μωρό της γεννήθηκε μόλις 340 Γραμμάρια όταν το Κράτησε στην Αγκαλιά της για Πρώτη Φορά



Όταν η Άντζελα και ο Μάικλ Μπάκερ ανακάλυψαν ότι περίμεναν ένα κοριτσάκι, ήταν πέρα από ενθουσιασμένοι. Η σκέψη να μεγαλώσουν ένα παιδί μαζί, ήταν κάτι που πάντα ονειρευόντουσαν.

Δυστυχώς, το όνειρο αυτό άρχισε να σβήνει όταν η Άντζελα γέννησε 15 εβδομάδες νωρίτερα. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το κοριτσάκι της, ήταν ελάχιστες.

Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ότι μπορούσε για να διατηρήσει την ανάπτυξη της Naomi σε ασφαλές περιβάλλον. Στη συνέχεια, μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες, η Άντζελα και ο σύζυγός της μπόρεσαν να κρατήσουν το όμορφο μωρό τους.

Η Naomi, ήταν δυστυχώς μέσα σε μια πλαστική φούσκα για περισσότερο από δύο εβδομάδες και είχε μόνο περιστασιακή επαφή με τους γονείς της.

Το προσωπικό, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να σπάσει τη φούσκα της Naomi και να επιτρέψει στους γονείς της να την κρατήσουν.

Παρόλο που το μωρό ήταν μόλις 340 γραμμάρια όταν γεννήθηκε, πίστευαν ότι ήταν σε αρκετά σταθερή κατάσταση για να κρατηθεί στη ζωή.

Η έκφραση της Άντζελα είναι γεμάτη χαρά, όταν το όμορφο κοριτσάκι της τοποθετείται στο στήθος της. Τα μάτια της αρχίζουν να λάμπουν, καθώς κρατά τελικά την κόρη της στην αγκαλιά της.

Χάρη στη συνεχή φροντίδα του προσωπικού και της θετικής στάσης των γονιών της, η Naomi είναι τώρα ένα υγιές, χαρούμενο κοριτσάκι.

Δείτε το βίντεο: