Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μητέρα σκότωσε κατά λάθος την 25χρονη κόρη της με χλωρίνη



Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρεις ακόμα άνθρωποι βρίσκονται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όταν η μητέρα της 25χρονης από την Τουρκία, περιέλουσε τη μονάδα κλιματισμού στο σπίτι με χλωρίνη, ούσα εμμονική με την καθαριότητα.

Αναλυτικότερα, η τραγωδία έλαβε χώρα στο Afsin, στην κεντρική επαρχία της Καχραμάνδρας, όπου η 60χρονη Saliha Tasan, πάνω σε μια κρίση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει χλωρίνη σε όλα τα μέρη της οικίας για να βεβαιωθεί ότι καθάρισε εκτενώς το ακίνητο ώστε να απαλλαγεί από τα μικρόβια. 

Το μέγα λάθος της ήταν πως καθάρισε και το σύστημα κλιματισμού με την εν λόγω χημική ουσία, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος καπνούς και να πάθουν δηλητηρίαση η μητέρα, η κόρη της Zeyneo Tasan, ο γιος της Yusuf Gurbuz και η μικρή της κόρη Tuba Gurbuz. 

Η 25χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ενώ ο γιος βρίσκεται σε κόμμα εδώ και τέσσερις μήνες. 

Η αστυνομία κατέστησε σαφές, ότι και ένα λάδι με βάση κάποιο απορρυπαντικό, που χρησιμοποιήθηκε συνέβαλε στην καταστροφή, αντιδρώντας με τις αναθυμιάσεις από τη χλωρίνη. 

Τέλος, ο πατέρας Husein Tasan, ο οποίος πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι την ημέρα του θλιβερού συμβάντος ανέφερε, ότι ο κόσμος πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός κατά τη χρήση χημικών ουσιών στο σπίτι.