Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Mε ξυρισμένο κεφάλι ο πρίγκιπας William -Γιατί;



Ο πρίγκιπας William βρέθηκε στο Λονδίνο για να στηρίξει ένα νέο πρόγραμμα υγείας, αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση και με το οποίο, τελικά, ασχολήθηκαν όλοι ήταν το νέο του κούρεμα.

Το φρεσκοξυρισμένο του κεφάλι τράβηξε όλα τα βλέμματα καθώς βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο Evelina Children's του Λονδίνου.

Η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια, ο 35χρονος πρίγκιπας, αντιμετωπίζει θέμα με την τριχόπτωση με αποτέλεσμα να μην έχει πλούσια μαλλιά παρά μόνο κατά τόπους (δηλαδή στα πλάγια του κεφαλιού).

Αν και ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ (όταν είχε γεννηθεί ο γιος του, πρίγκιπας George, νεογέννητο όπως ήταν και, ακόμα, χωρίς πολλά μαλλιά είχε πει «ευτυχώς έχει περισσότερα μαλλιά από εμένα!»), ο αδερφός του, Harry, δεν τον αφήνει σε ησυχία. Τον πειράζει όλη την ώρα για τα μαλλιά του (δηλαδή την απουσία αυτών). Και κάπως έτσι, το πήρε απόφαση και τα ξύρισε.

Μάλιστα, λέγεται ότι,  πλήρωσε 180 λίρες για το νέο κούρεμα (εγώ πάντως Will, θα σ' το έκανα πολύ φθηνότερα), το οποίο επιμελήθηκε ο κομμωτής της Kate Middleton.