Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 -
Μερική συννεφιά

24 °C

Σήμερα, 25. Μαΐου 2020

Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει με το βίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντάς την 24 ώρες μετά το χειρουργείοΠριν από έξι μήνες πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και κατάφερε να βγει δυνατή. Η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε, όταν της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο, προσπαθεί να δίνει στον κόσμο ελπίδα και να στέκεται στο πλάι όσων την έχουν ανάγκη.

Mετά το χειρουργείο και την πλήρη ανάρρωσή της, η Μαρία Μενούνος έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μέσα από τα social media, κατά καιρούς μοιράζεται διάφορα μηνύματα και προσπαθεί τώρα να δώσει κουράγιο σε όσους το χρειάζονται! Σήμερα όμως, ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει 24 ώρες μετά το χειρουργείο και συγκλονίζει. Η παρουσιάστρια αρκετά αδύναμη, δέχεται βοήθεια από μια φίλη της που την ταΐζει και της δίνει νερό.

"Aυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να φάω και να μιλήσω φυσιολογικά τόσο γρήγορα. ήταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά...επειδή τα έβλεπα όλα διπλά. Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε πως η ιστορία μου τους βοήθησε κι έτσι στην έκτο μήνα μετά το χειρουργείο ήθελα να μοιραστώ αυτό μαζί σας, για να δείτε με τα μάτια σας πώς ήμουν. Ο καθένας είναι διαφορετικός..." έγραψε μεταξύ άλλων.

Δεςτο βίντεο