Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαχαίρωσε τον 8 μηνών γιο της γιατί ξύπνησε το βράδυ και άρχισε να κλαίει



Μια νεαρή μητέρα που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κατηγορείται ότι μαχαίρωσε επανειλημμένα τον οχτώ μηνών γιό της γιατί ξύπνησε το βράδυ και άρχισε να κλαίει.

Το περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη Urussu στη νοτιο-δυτική Ρωσία. Η Αντελίνα Καϊρνασόβα βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της και μια φίλη της και διασκέδαζαν καταναλώνοντας αλκοόλ, την ώρα που ο μικρός Τολίκ κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Κάποια στιγμή προς τα μεσάνυχτα το ζευγάρι τσακώθηκε με αποτέλεσμα το βρέφος να ξυπνήσει και να αρχίσει να κλαίει. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχασε την ψυχραιμία της, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει το αγοράκι στο λαιμό και στο στομάχι. Η φίλη της κατάφερε να την απομακρύνει από το παιδί και στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο μικρός Τολίκ στάθηκε πολύ τυχερός καθώς οι πληγές από τις μαχαιριές ήταν επιφανειακές και δεν προκάλεσαν ζημιά σε κάποιο ζωτικό όργανο. Οι γιατροί φρόντισαν τις πληγές του και παρακολουθούν την κατάστασή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας που νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σταθερή και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η μητέρα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Κατά την απολογία της ανέφερε στους αστυνομικούς πως έχασε την ψυχραιμία της όταν ο Τολίκ άρχισε να κλαίει την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους της.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αναμένεται να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να της επιβληθεί διετής κατ' οίκον περιορισμός εφόσον καταδικαστεί.