Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 -

Λονδίνο: Εγκλωβισμένοι πολίτες σε εμπορικό κέντρο (βίντεο)Πανικός επικράτησε νωρίτερα σήμερα στο Λονδίνο, στην πολυσύχναστη Oxford Street, την ώρα μάλιστα που πολύς κόσμος βρισκόταν στα μαγαζιά και στα εμπορικά κέντρα, λόγω της «Black Friday».

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς στην περιοχή, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του σταθμού του μετρό Oxford Circus. Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις πάνοπλων αστυνομικών, ενώ αποκλείστηκε περιμετρικά ολόκληρη η περιοχή.

Πολίτες που βρίσκονταν στην Oxford Street αναζήτησαν και βρήκαν καταφύγιο μέσα σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα, όπου παρέμεινα επί περίπου μία ώρα, καθώς η αστυνομία είχε άμεσα δώσει οδηγίες να μην κυκλοφορεί κανείς στην περιοχή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διακριβωθεί εάν εξακολουθούσε να υφίσταται κίνδυνος.

Στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr, φαίνεται κόσμος που είχε εγκλωβιστεί σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, να ενημερώνεται για τη λήξη συναγερμού και να επιστρέφει, σιγά-σιγά, στο δρόμο και στην καθημερινότητά του.

Πηγή κειμένου: 

protothema