Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Λούι Άρθουρ Τσαρλς και η λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη



Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε σήμερα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νεογέννητου Πρίγκιπα Λούι Άρθουρ Τσαρλς και τα social media πήραν φωτιά!

Ο μικρούλης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και πολλοί παρατήρησαν μία σημαντική λεπτομέρεια στην εμφάνιση του νεογέννητου. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την μητέρα του που πάντα είχε έφεση στην φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 2 Μαΐου, στα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte. Το 3 μηνών αγοράκι φαίνεται στην αγκαλιά της αδερφής του ενώ εκείνη το φιλάει στο πρόσωπο. Θαυμαστές της οικογένειας παρατήρησαν πως η ζακέτα που φορούσε η Charlotte είχε χρησιμοποιηθεί και στον μεγάλο της αδερφό, Πρίγκιπα George.

Η δεύτερη φωτογραφία είχε τραβηχτεί στις 26 Απριλίου και δείχνει τον Πρίγκιπα Louis να φοράει ένα λευκό πουλόβερ ενώ είναι ξαπλωμένος πάνω με μία μαλακή κουβέρτα. Το ρούχο αυτό το φορούσε και η Πριγκίπισσα Charlotte στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της το 2015.

Πολλοί χρήστες των social media είπαν πως ενώ ο μικρός Louis μοιάζει στον πατέρα του, η Πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει όλο και περισσότερο στην μητέρα της. Ο Πρίγκιπας George, πλέον 4, φαίνεται πως έχει πάρει και από τους δύο γονείς του.