Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 -

Η Πριγκίπισσα Λεονόρ σε μια διαφορετική πρώτη επίσημη εμφάνιση ως διάδοχος του θρόνου - Το κομψό look και τα μετάλλιαΟ βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας μαζί με την πρωτότοκη κόρη τους έκαναν μια κοινή εμφάνιση την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Η 18χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας συνόδευσε τους γονείς της στην τελετή για την επίσημη έναρξη του Νομοθετικού Σώματος στο Congreso de los Diputados στη Μαδρίτη.

 

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Λεονόρ ως διάδοχος του ισπανικού θρόνου, λίγες εβδομάδες μετά την ορκωμοσία της.

 
leonor letizia

Η πριγκίπισσα Λεονόρ και η μαμά της βασίλισσα Λετίσια φάνηκε πως είναι ήδη έτοιμες για τις γιορτές με τα χρώματα που επέλεξαν για τα φορέματά τους.

leonor letizia

Η Λετίσια εμφανίστηκε φορώντας ένα κόκκινο μακρυμάνικο φόρεμα από τη σχεδιάστρια Carolina Herrera, ενώ η Λεονόρ φόρεσε ένα κοντομάνικο πράσινο φόρεμα Adolfo Dominguez.

leonor letizia

Aπό πάνω φόρεσε ένα μπεζ παλτό που είχε φορέσει στο παρελθόν η μητέρα της, ενώ η Λετίσια φόρεσε μια κομψή μαύρη κάπα.

leonor letizia

 

leonor letizia

Αυτή τη φορά η Λεονόρ ήταν διαφορετική, αφού στον λαιμό της φορούσε τα μετάλλια του Κογκρέσου και της Γερουσίας που της απονεμήθηκαν στα 18α γενέθλιά της τον περασμένο μήνα.

leonor letizia

 

princess leonor

To 2023 ήταν μια γεμάτη χρονιά για την πρωτότοκη κόρη του Βασιλιά και της Βασίλισσας.

leonor letizia

Η όμορφη Λεονόρ αποφοίτησε από το UWC Atlantic τον Μάιο και ξεκίνησε το πρώτο έτος στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία στη Σαραγόσα τον Αύγουστο.

Τον Οκτώβριο, η μελλοντική Βασίλισσα της Ισπανίας ορκίστηκε την πίστη της στην ισπανική σημαία και την Εθνική Ημέρα της Ισπανίας έλαβε μέρος στον χαιρετισμό για πρώτη φορά.

SPAIN ROYALS

Αργότερα τον ίδιο μήνα, στα 18α γενέθλιά της, η Λεονόρ ορκίστηκε στο ισπανικό σύνταγμα και έλαβε το Collar de la Real y Distinguida Orden Española de Carlos III (Το Βασιλικό και Διακεκριμένο Ισπανικό Τάγμα του Καρόλου Γ').

princess leonor

Στην ομιλία για τα 18α γενέθλιά της, η πριγκίπισσα είπε:

"Από σήμερα αφιερώνω τον εαυτό μου σε όλους τους Ισπανούς, τους οποίους θα υπηρετώ ανά πάσα στιγμή με σεβασμό και πίστη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περηφάνια. Σε αυτήν την πολύ σημαντική μέρα -την οποία θα θυμάμαι πάντα με συγκίνηση- σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, καθώς έχω εναποθέσει όλη μου την εμπιστοσύνη στο μέλλον μας, στο μέλλον της Ισπανίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ."

princess leonor

 

princess leonor