Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τη μυστική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο πάγκρεας


Τη μυστική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο πάγκρεας αποκάλυψε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. 
Έξι χρόνια μετά την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο, η Μαρία Μενούνος έπρεπε να δώσει μια ακόμη μάχη στις αρχές του 2023.
Τον περασμένο Ιανουάριο η διάσημη παρουσιάστρια διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας που βρισκόταν στο στάδιο 2.  Η αγαπημένη στο κοινό Μενούνος, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου 3,9 εκατοστών. «Ήταν μια εξαιρετική οδυνηρή διαδικασία, αναφέρει σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια στο PEOPLE. Ενώ τονίζει πως: «Δεν μπορούσα να κινηθώ ή να σηκωθώ».
"Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.
  
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Και μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, περιμένουν μέσω παρένθετης μητέρας, το μωράκι τους. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και τη συγκίνησή της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Το μωράκι τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα Διεθνή ΜΜΕ, θα έρθει στον κόσμο το Καλοκαίρι. 

 
Η δημοσιοποίηση της ιστορίας της γίνεται , όπως η ίδια η Μενούνος αποκάλυψε, για να δώσει ελπίδα και σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
"Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα: Ok, πρέπει να αναρρώσω. Οι άνθρωποι χρειάζεται να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη που μπορούν να πάνε για να προλάβουν πράγματα νωρίς. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει", πρόσθεσε.