Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου με μισθό 7.400 ευρώ το μήνα - Προσφέρονται δωρεάν ταξίδια, διατροφή και διαμονή



Η αγγελία που δημοσιεύτηκε προσφέρει δωρεάν ταξίδια, διατροφή και διαμονή σε όλο τον κόσμο και μισθό που φτάνει τα 89.800 ευρώ το χρόνο.

Υπάρχει άραγε ονειρεμένη δουλειά; Για τους περισσότερους όχι. Ή μάλλον για να το θέσουμε με ακρίβεια, δεν υπάρχει σχεδόν για κανέναν, καθώς κάποιοι απειροελάχιστοι μπορούν να πουν πως έχουν μία θέση που τους επιτρέπει να λένε κάτι τέτοιο.

Ένας από τους λίγους και εκλεκτούς, θα είναι και αυτός που θα επιλεγεί από την αγγελία που δημοσίευσε το «Perfocal», το οποίο είναι ένα site για να κλείσεις φωτογράφο για κάποιο event ή για κάποιο γεγονός που θέλεις να κρατήσεις για… πάντα.

 

Μία οικογένεια λοιπόν από την Μεγάλη Βρετανία ψάχνει έναν οικογενειακό φωτογράφο, ο οποίος θα μπορεί να τους ακολουθεί στα ταξίδια που κάνουν συχνά στις διάφορες κατοικίες που έχουν ανά τον κόσμο. Θα τρώει, θα πίνει, θα κοιμάται δωρεάν, ενώ παράλληλα θα αμείβεται με 7.400 ευρώ το μήνα ή αν θέλετε με 89.800 ευρώ το χρόνο, καθώς αν επιλεγεί η συνεργασία τους σε πρώτη φάση θα είναι για ένα έτος.

Την δουλειά αυτή είχε ένας άλλος φωτογράφος, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για οικογενειακούς λόγους, με αποτέλεσμα τώρα να αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Ο εκλεκτός θα πρέπει να έχει 5 χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο, να είναι διατεθειμένος να λείπει αρκετά συχνά και να γνωρίζει οτι μπορεί να λείπει από το σπίτι του ακόμα και 3 μήνες.

Θα ακολουθεί λοιπόν την συγκεκριμένη οικογένεια στην Formula 1 του Άμπου Ντάμπι και του Μονακό, στις καταδύσεις που θα κάνουν στην Μαλδίβες, στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο και θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για περίπου 10 ώρες την ημέρα, προκειμένου να τους φωτογραφίζει.

Φυσικά, επειδή αυτός που θα πάρει την δουλειά θα είναι κάτι σαν μέλος της οικογένειας, θα πρέπει να είναι ΟΚ στο να ψαχτεί κάθε λεπτομέρεια για την ζωή του στο παρελθόν.