Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η ασθένεια από την οποία πάσχει η Μπάρμπρα Στρέιζαντ μπορεί να την τρελάνει



Τελευταίο δημοσίευμα του δικτύου RadarOnline έχει προκαλέσει σάλο, καθώς αναφέρει ότι κινδυνεύει ακόμη και η ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ζει μια "φρίκη" με τη διάθεση και την ισορροπία της να βρίσκονται σε διαρκή "κίνδυνο" από την απίθανη ασθένεια από την οποία πάσχει.

Η 74χρονη, σήμερα, Μπάρμπρα [επάνω με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μπρόλιν] έχει παραδεχτεί ότι πάσχει από εμβοές, που μπορεί να ακούγονται "μηδαμινής σημασίας" όμως σίγουρα μπορεί να σε τρελένουν. Οι παθόντες μόνο μπορεί να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος που στην ουσία δεν σου επιτρέπει ούτε μια στιγμή ησυχίας.

"Ήμουν στην έκτη τάτξη ότν ξεκίνησα να ακούω αυτούς τους θορύβους και έβαζα μαντήλια γύρω από το κεφάλι μου για να προσπαθήσω να τους μπλοκάρω έξω. Φοβόμουν και να ψάξω τι είναι", είχε παραδεχτεί κάποια στιγμή η διάσημη τραγουδίστρια και δεδομένου ότι στη συντρηπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων "Η μόνη θεραπεία είναι η παραδοχή", προφανώς το "κατάπιε" και συνέχισε τη ζωή της έτσι.

Φήμες που αναφέρουν ότι η ασθένεια αυτή συνδέεται με ιό που ενδέχεται να σταθεί και μοιραίος ακόμη και για τη ζωή της αμερικάνας ντίβας, ελέγχονται.