Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Χριστουγεννιάτικες ευχές του ζεύγους Ομπάμα και προεδρικών σκύλων



Να είναι «ενωμένοι σαν μία μεγάλη αμερικανική οικογένεια» και να επιδεικνύουν συμπόνια κάλεσαν τους Αμερικανούς ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στο μήνυμά τους για τα Χριστούγεννα, στο οποίο δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους αγαπημένους σκύλους τους με τον Αμερικανό πρόεδρο να... αποκαλύπτει ότι κυνηγά τον Μπο και την Σάνι όλη τη νύχτα για να μην φάνε τα μπισκότα που αφήνουν για τον Αγιο Βασίλη.

Στο καθιερωμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμα των Χριστουγέννων, το ζεύγος Ομπάμα έστειλε τις ευχές όλης της προεδρικής οικογένειας, δίποδης και τετράποδης!

«Εκ μέρους της Μαλία, της Σάσα, του Μπο, της Σάνι, της γιαγιάς και όλων εδώ στον Λευκό Οίκο, καλά Χριστούγεννα!» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στις κόρες και τα λίγο πιο... μαλλιαρά παιδιά του.

Τα Χριστούγεννα είναι «μία από τις αγαπημένες μας εποχές του έτους, καθώς βρισκόμαστε μαζί με την οικογένεια και με φίλους, σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα» λέει ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Το ίδιο ισχύει και όταν περνάω όλη τη νύχτα κυνηγώντας τους Μπο και Σάνι μακριά από τα μπισκότα που αφήνουμε για τον Άγιο Βασίλη» συνέχισε χαμογελώντας.

«Και είναι το αγαπημένο μου εβδομαδιαίο μήνυμα της χρονιάς, γιατί το κάνω μαζί με μία ξεχωριστή καλεσμένη, την Κυρία Ομπάμα» συνέχισε με την Μισέλ δίπλα του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξήραν στο μήνυμά τους την προσφορά των Αμερικανών στρατιωτών.

Και κάλεσαν τους Αμερικανούς να «είναι ενωμένοι, σαν μία μεγάλη αμερικανική οικογένεια» και να επιδεικνύουν συμπόνια.

«Αυτή την εποχή, τιμάμε όλους εκείνους που υπερασπίζονται τις αξίες αυτές φορώντας τη στολή της χώρας μας. Κάθε μέρα, αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεών μας κάνουν το καθήκον τους για να μας προστατεύουν» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η οικογένεια Ομπάμα περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Χαβάη. Νοίκιασαν μία παραθαλάσσια έπαυλη με θέα στον ωκεανό στην Καϊλούα, περίπου μισή ώρα δρόμος από την πρωτεύουσα Χονολουλού, γενέτειρα του Μπαράκ Ομπάμα.